Za narudžbe iznad 40€ dostava besplatna. Minimalna narudžba je 14€.

Kupljeni proizvodi se mogu vratiti trgovcu u roku od 14 dana od kupovine.

Pravo na jednostrani raskid Ugovora

Samo Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu (Internet trgovina ili kupovina putem telefona) može raskinuti ugovor ne navodeći razlog za to (Članak 72. ZZP), u roku četrnaest (14) dana od sklapanja ugovora, uz pretpostavku da je prije toga dobio potvrdu prethodne obavijesti. Ukoliko Kupac s ugovorom na daljinu nije dobio potvrdu prethodne obavijesti o mogućnosti jednostranog raskida ugovora, pravo Kupca za jednostrani raskid ugovora je 12 mjeseci i 14 dana.

U slučaju da koristi svoje pravo, Kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. ZZP). Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77. ZZP) (otpakirana roba, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti.

Potrošač mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je, sukladno članku 74. Zakona o zaštiti potrošača, obavijestio PRIRODNI-SOKOVI.hr o svojoj odluci da raskine ugovor. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastili za primanje robe. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami sukladno članku 77. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača.

Ukoliko želite izvršiti povrat robe, molimo Vas da nas kontaktirate telefonski na broj +385 (0)91 5825 614 kako bi dogovorili detalje povrata. Proizvod mora biti u orginalnom pakiranju, neotvoren i bez vidljivih oštećenja. Trošak povrata robe snosi kupac.

Reklamacije i prigovori

Nezadovoljni ste proizvodom kojeg ste kupili na našim stranicama? Pozivamo Vas da nam se obratite s povjerenjem kako bi Vašu reklamaciju ili prigovor riješili u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa i opisom reklamacije e-mail-om na info@prirodni-sokovi.hr ili nas nazovite na +385 (0)91 5825 614.

Također, sukladno čl. 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), obavještavamo Vas da možete podnijeti pisani prigovor u kojem navodite svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu putem „Evidencije pisanih prigovora potrošača“.

Pisani prigovor možete podnijeti putem:

  • pošte na našu adresu: Sv.Lovre 40, 21266 Zmijavci, i (ili)
  • elektroničke pošte: info@prirodni-sokovi.hr

 

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Učitavanje…
  • Nema proizvoda u košarici.