Za narudžbe iznad 300kn dostava besplatna. Minimalna narudžba je 100kn.

Super sport energetski paket

157,00 kn

Kupi paket i uštedi 5%

Super sport energetski paket “Pravo Zdravo” sadrži:

  • C PLUS SOK 750 ml
  • ZELENI SOK 1 L
  • MUTNI SOK JABUKA CIKLA 1 L
  • MUTNI SOK JABUKA MRKVA 1 L
  • NAPOMENA: Zeleni sok u ambalaži od 1l je rasprodan pa vam po istoj cijeni u ovom paketu šaljemo po 5 istih sokova u ambalaži od 200ml
  

Sokovi od voća i povrća – Super sport energetski paket

Sokovi od voća i povrća u Super sport energetski paket o “Pravo Zdravo” za vrhunske sportske rezultate. Za rekreativce i profesionalne sportaše.

Važno je napuniti prave hranjive sastojke prije i nakon intenzivnog treninga kako biste svom tijelu dali snagu i energiju potrebnu za izvođenje i oporavak.

Zeleni sokovi su najbolja pića prije treninga. Oni ne samo da poboljšavaju respiratornu funkciju i povećavaju krvnu sliku, već pomažu i u smanjenju upale izazvanih fizičkim zahtjevima vašeg treninga. Najbolja pića nakon treninga su ona koja hidratiziraju i nadoknađuju vaše tijelo izgubljenim elektrolitima i energijom. Zato su naša preporuka upravo sokovi od voća i povrća.

Zato nakon treninga popijte čašu našeg soka od jabuke i cikle ili od jabuke i mrkve. Jabuka u ovim sokovima dodatni je bonus, pružajući vam dodatna vlakna i pomažući u regulaciji šećera u krvi. Cikla je prirodni izvor nitrata koji pomažu u smanjenju krvnog tlaka i omogućavaju veći protok krvi, neophodan tijekom tjelesnog treninga. Otkriveni su i nitrati koji povećavaju učinkovitost mitohondrija, što može dovesti do povećane izdržljivosti. Fantastično za sportaše koji traže taj dodatni prirodni poticaj! Što se vlakana tiče, mrkva to nudi u značajnoj količini. Za vrhunske sportske rezultate potrebna je energija. Pojačajte svoju energiju sa našim sokovima i ostvarite vrhunske rezultate na prirodan način.

Sokovi od voća i povrća sastav

Vitamin C

Utvrđena je činjenica da vitamin C značajno doprinosi jačanju našeg imuniteta. To je tvar koja igra veliku ulogu u održavanju snage kostiju i zuba. Poboljšava metabolizam, pospješuje zacjeljenje rana i održavanju kože i kose u dobrom stanju.

Sok od Cikle

Cikla kao povrće prepuno je korisnih sastojaka. Njima uvelike možemo pridonijeti svome zdravlju jer osim hranjivih odlika, ciklu krase i ljekovita svojstva. Najčešće je konzumiramo kuhanu. Može i sirovu u obliku salate i sokova Cikla općenito snaži imunitet, povećava izdržljivost organizma i smanjuje umor.

Sok od jabuke

CRIPPS PINK jabuka, kod nas poznatija kao zlatni delišes,  odlikuje se nježnom i tankom kožicom, ispod koje je čvrsto, hrskavo i sočno meso. Okus jabuke je blag, no iznimno sladak.

Zeleni sok

Prirodni ZELENI SOK dobiven je cijeđenjem jabuke sorte Cripps pink , blitve, špinata, zelene salate i koprive.Ideju za razvoj ovog soka dobili smo od poznate istraživačice Victorie Boutenko. Ona je otkrila da zeleno LISNATO povrće sadrži sve hranjive sastojke potrebne čovjeku.

Posjetite nas i na Facebooku

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Kategorija:
Učitavanje…
 • Nema proizvoda u košarici