Za narudžbe iznad 40€ dostava besplatna. Minimalna narudžba je 14€.

Prirodni sokovi – Naša priča

NAŠA VIZIJA

Web Shop Prirodni-sokovi.hr posvećen je promicanju zdrava hrana i piće te antiaging prehrane. Visoko kvalitetni proizvodi koji ne sadrže šećere i umjetna sladila, vodu, konzervanse i umjetna bojila predstavljaju osnovu naše konkurentnosti i izvrsnosti.

U potpunosti smo opredijeljeni kontinuiranom poboljšanju sadržaja našeg web shopa i stvaranje nove vrijednosti za korisnike naših usluga. Potpuna usmjerenost na klijentove potrebe kroz prilagođavanje naše ponude kvalitetnih eko proizvoda, zdrava hrana i piće, kako bi smo u budućnosti postizali najviše postavljene ciljeve. Za svakog našeg klijenta učiniti naš web shop nezamjenjivim.

Vjerujemo da bi zdravlje i zdrav izgled trebali biti izvor samopouzdanja. Zato želimo pomoći svima koji to žele da ojačaju samopouzdanje i otkriju svoj puni potencijal.
Naša je vizija biti vodeći web shop u kategoriji zdrava hrana i piće za svako doba dana i svaku priliku. Želimo razvijati poslovanje kroz suradnju s našim kupcima, konstantno razvijati i unapređivati našu ponudu zdrave hrane i pića koja će u svakom trenutku i svakoj prilici zadovoljiti potrebe potrošača.

 

NAŠA MISIJA

Misija web shopa Prirodni-sokovi.hr jest da svojim korisnicima omogućiti donošenje kvalitetnih odluka utemeljenim na relevantnim informacijama, koje će osigurati njihov put ka zdravom načinu života. Web shop stoga na jednom mjestu pruža visokovrijedne i pouzdane informacije kako o rizicima brzog načina života i unošenju nezdravih nutrienata u vaš organizam, tako i o zdravoj prehrani i načinu poboljšanja vašeg psihofizičkog zdravlja.

 

STRATEGIJA RAZVOJA DO 2025. GODINE

U okviru strategije razvoja do 2025. godine odredili smo smjernice za razvoj poslovanja koji se temelji na proširivanju ponude zdrave hrane i pića na našem web shopu. Jedini kriterij koji smo postavili za novu ponudu jest najviša kvaliteta sa eko certificiranim proizvodima. U strategiju su utkane naše osnovne vrijednosti koje su temelj naše misije a to je osigurati put ka zdravom načinu života svim našim korisnicima.

Plan za ostvarenje naše vizije temelji se na prepoznatim prilikama koje su pred nama, a koje će nam pomoći da ostvarimo rast poslovanja. Za sektor proizvodnje zdrave hrane, zdravih sokova i smoothija u narednim se godinama predviđa rast za bilijun dolara. To je zato što su ljudi diljem svijeta odlučili brigu za zdravlje uzeti u „svoje ruke“.

 

Naš prvi partner „Pravo Zdravo

Prema kriterijima izvrsnosti u kvaliteti koje smo postavili kao jedini kriterij naše ponude predstavljamo vam našeg prvog partnera firmu „Pravo Zdravo“ iz Zmijavaca pokraj Imotskog.

Mi smo obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom zdrave hrane, posebno proizvodnjom hladno prešanih sokova visoke nutritivne vrijednosti. Sokove dobivamo u našem proizvodnom pogonu koji zadovoljava HACCP standarde. Sok je proizveden tiještenjem svježeg voća i povrća te pasterizacijom.

Zahvaljujući činjenici da se ne filtrira ovakva vrsta soka ima vrhunski okus i obiluje visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma.Sokove proizvodimo isključivo od svježeg sezonskog voća i povrća uz dodatak vitamina c. Boja i okus soka može varirati zavisno o sorti i stupnju dozrelosti voća i povrća od kojeg je proizveden. Svaki naš proizvod je jedinstven i prepoznatljiv te broj zadovoljnih kupaca stalno raste.
PRAVO ZDRAVO SOKOVI su hladno prešani i pasterizirani sokovi koji uz izvrstan okus posjeduju i jako visoke nutritivne vrijednosti. Osnovna namjena proizvoda je zdravstvena korist. Upravo zbog toga ne želimo manipulirati izgledom i okusom naših proizvoda. Sokovi ne sadrže šećere i umjetna sladila, vodu, konzervanse i umjetna bojila.

Posjetite nas i na Facebooku

Kontaktirajte nas

PRAVO ZDRAVO d.o.o. Sv. Lovre 40, 21266 Zmijavci
Kontakt: Mislav Gabelica +385 (0) 91 5825 614
Djelatnost: 1032, Proizvodnja sokova od voća i povrća
Temeljni kapital: 20.000 kn uplaćen u cijelosti
OIB: 71851513631
MB: 04402456
Web: www.prirodni-sokovi.hr
Mail: info@prirodni-sokovi.hr

Učitavanje…
  • Nema proizvoda u košarici.